Аквариум црн RS-1000EL – 176l

13900 ден

Фабрички слатководен аквариум 176L, со вградено осветлување LED-10W и вграден филтер.

Димензии ( l/w/h ) : 105/36,5/61 cm.

Го има во црна боја.

Со својот атрактивен и функционален дизајн, овој аквариум е совршен избор за дома или канцеларија. Изработен е од висококвалитетно стакло кое има голема издржливост, кристално чист и одличен вид. Панорамското стакло е заоблено на аглите, што придонесува за неговиот исклучително елегантен изглед. Има практичен капак, кое се користи и за хранење на рибата и за додавање препарати и лекови. Опремен е со филтер кој обезбедува филтрирање на водата. Има вграден водоотпорен систем за осветлување кој има висока ефикасност на осветлување, како и безбеден водоотпорен прекинувач за светло.
Декорациите не се вклучени.

Спецификации:

Шифра на аквариум: RS1000EL
Тип на аквариум: слатководен
Волумен во литри: 176l
Димензии ( l/w/h ) : 105/36,5/61 cm.
Филтер: Горен филтер систем
Грејач: нема
Осветлување: 1x10W LED