Аквариум црн RS-1200EL – 210l

17630 ден

Фабрички слатководен аквариум 210L, со вградено осветлување LED-10W и вграден филтер.

Димензии ( l/w/h ) : 120,5/36,5/61 cm.

Го има во црна боја.

RS 1200-EL е аквариум кој е совршен избор за дома или канцеларија. Има практичен и компактен дизајн. Аквариумот е направен од висококвалитетно стакло, кое е многу издржливо и транспарентно. Панорамското стакло е заоблено, што придонесува за неговиот исклучително елегантен изглед. На капакот има копче за контрола на осветлувањето. Опремен со врвен филтер, обезбедувајќи ефикасна филтрација. Вградениот водоотпорен LED систем за осветлување има висока ефикасност на осветлување. Има безбеден водоотпорен прекинувач за светлата. Се карактеризира со брза инсталација и лесно одржување.
Декорациите не се вклучени.

Спецификации:

Шифра на аквариум: RS1200EL
Тип на аквариум: слатководен
Волумен во литри: 210l
Димензии ( l/w/h ) : 120,5/36,5/61 cm.
Грејач: нема
Филтер: Горен филтер систем 15W
Осветлување: LED 12W