Antychlor средство за вода – Tropical

160 ден360 ден

Антихлор е средство за неутрализирање на токсични и опасни материи за рибите, особено хлорните соедининија. Доколку се користи вода од чешма за во аквариум, се препорачува користење на оваа средство.

Пакување од 50,100 или 250мл.

Clear
SKU: Не е достапно Категории ,

ANTYCHLOR e средство за брз третман на вода од чешма наменета за употреба во аквариум.

ANTYCHLOR брзо го неутрализира токсичниот и опасен хлор за рибите, присутен во водата од чешма дезинфицирана со соединенија на хлор.

Во случај да треба брзо да ја внесете рибата во нова вода од чешма, користете ANTYCHLOR, проветрувајте ја водата и подигнете ја температурата на нивото кое го бараат одредени видови риби. По неколку минути додадете ESKLARIN, кој ја штити нежната кожа на рибата од штетните материи присутни во водата од чешма.

Пакување

50ml, 100ml, 250ml

Clear