Атман УВ Лампа 9W

2900 ден

Ув лампа од 9 вати која се приклучува на канистер, поточно на цевките за одвод и довод. Многу корисна направа која спречува да се шират штетните бактерии како што се циано бактерија и други. Исто така не дозволува проширување на алги и одржува стабилни параметри на вода! Функционална до 5000 литри вода. 

нема на залиха

Нема на залиха

Нема на залиха