Baby Patee parrots – Padovan

850 ден

Комплетна храна со житарици, млеко и млечни производи, екстракт од растителен протеин, шеќери, масти и масла и минерали за мали (бебиња) папагали.

Пакување од 1 килограм.

SKU: 0451 Категории ,