Best Breeder Energy Plus 20kg – Храна за куче

2520 ден

Сува храна за куче.

Состав: Месо и месни производи (пилешко 15%), житарки (ориз 10%), масти од говедско и свинско месо, пченица, сончогледово масло, дикалциум фосфат, потасиум хлорид, содиум хлорид, пивски квасец.

Аналитички состав: Сурови протеини 23%, масла и масти 20%, сурови влакна 2.8%, сурова пепел 7%, калциум 1.3%, фософор 1%.

Пакување од 20 килограми.