Best Breeder steri-lite-10kg – Храна за мачки

2430 ден

Храна за стерилизирани мачки.

Состојки: месо (пилешко 20%), ориз 19%, житарици, компир, масла и масти, јајца, производи од јајца, пивски квасец, рибино масло, сончогледово масло, натриум фосфат, калиум хлорид.

Аналитички состав: Сурови протеини 33,5%, сурови влакна 4,5%, сурова пепел 6,2%, калциум 0,88%, фосфор 0,8%.

Пакување од 10 килограми.