Biogrit – Padovan

130 ден

Дополнителна храна со мешавина од минерални материи (здробени школки), која ја снабдува птицата со калциум и на тој начин го олеснува варењето на храната.

Пакување од 700 грама.

SKU: 0119 Категории ,
130 ден