Blanc Patee Дополнителна храна за птици 0316 Padovan (300gr)

100 ден

Дополнителна храна без додаток на бои, со цел да се спречи пожолтување кај светлите птици. Наменета за сите видови на украсни птици.

Пакување од 300 грама.

SKU: 0316 Категории ,