ЧАДОР ЗА РИБОЛОВ – 8491260 – DAM

2300 ден

КВАЛИТЕТЕН МАТЕРИЈАЛ ЗА ЗАШТИТА ОД СОНЦЕ СО АЛУМИНИУМСКИ ДРЖАЧ КОЈ

ИМА МОЖНОСТ ЗА ПОДЕСУВАЊЕ НА ОДРЕДЕН АГОЛ, 2.60M