Charmy 3 – Padovan

195 ден

Шампон со балсам, за чистење на кожа и влакна на кучиња. Се препорачува за кучиња со долги влакна, затоа што доведува до елиминација на јазли и го омекнува влакното.

Пакување од 250 милилитри.

195 ден