Чешел за миленици – Beeztees

950 ден

Чешел за миленици со две сечила, за раси со средно до долго крзно.

Овој мал двоен чешел на Beeztees е чешел за отстранување на влакна и се состои од 2 различни груби сечила. Погоден е за отстранување на замрсувања со минимална загуба на крзно. Обидете се да не влечете премногу силно на тешките заплеткувања, но внимателно пресечете ги заплетките со сечилата. Започнете од нозете и продолжете нагоре.

Волненото гребло е погодно за раси со среден до долг (под) слој. Има мека рачка.

Внимание: острите заби држете ги подалеку од кожата!

Боја: сина со ментол

Материјал: пластика

Должина: 18 см

Со мека рачка и 2 различни груби сечила.

Погоден за раси со средно до долго крзно.