Cichlid Color XXL храна за циклиди 1000ml/160g- Tropical

700 ден

Премиум квалитет храна за сите видови на циклиди и други аквариумски риби. На база на спирулина збогатена со бета глукан и аксантин кои ги зајакнуваат боите и го зајакнуваат имунолошкиот систем на циклидите и на другите риби.

Пакување од 1000мл/160гр.

SKU: 77156 Категории ,

CICHLID COLOR е храна лисната што ја подобрува бојата со висока содржина на протеини за секојдневно хранење на сештојади и месојадни циклиди, вклучително и други видови. Додавањето коприва го олеснува метаболизмот и правилното функционирање на панкреасот и црниот дроб. Имунолошкиот систем е зајакнат со силен, природен имунолошки стимулатор – бета-глукан – и стабилизиран витамин Ц. Интензивното, светло обојување е ефектот на природните каротеноиди од крил и алги, вклучувајќи ја и спирулината. Редовното хранење со CICHLID COLOR, карактеризирано со широк спектар на хранливи материи, гарантира одлично здравје и состојба на рибата, како и прекрасно обојување.