Cookies Animal – Padovan

135 ден

Вкусни и хранливи бисквити за куче во форма на животни, кои што треба да се даваат помеѓу оброци или пак како награда, но не како замена за оброк.

Пакување од 400 грама.

SKU: 0408 Категории ,