Cookies Bone – Padovan

135 ден

Вкусни и хранливи бисквити за куче во форма на коски, кои што треба да се даваат помеѓу оброци или пак како награда, но не како замена за оброк.

Пакување од 400 грама.

SKU: 0409 Категории ,