Cookies Candy Бисквити кукис за куче 0452 Padovan

180 ден

Вкусни и хранливи бисквити за куче, кои што треба да се даваат помеѓу оброци или пак како награда, но не како замена за оброк.

Пакување од 400 грама.

SKU: 0452 Категории ,