Cutesan – Padovan

170 ден

Крема за нозе на птици. Се користи во случај на убод од инсекти, скалирање на кожа или пак иритација и отекување на нозете на птиците.

Пакување од 2 милилитри.

SKU: 0539 Категории ,
170 ден