D-Allio Plus храна за риби 500ml/100g – Tropical

600 ден

Храна во форма на снегулки со лук наменета за хранење на сите видови на аквариумски риби. Лукот го зајакнува имунитетот, го подобрува телото на рибите и го олеснува варењето на храна. D-Allio Plus се препорачува за хранење на риби кои се прилагодуваат на нови услови или се подлежни на медицински третман.

Пакување од 500мл/100гр.

SKU: 77325 Категории ,

Лисната храна од повеќе состојки, како и со лук. Наменета како секојдневна храна или додаток во исхраната за повеќето аквариумски риби, вклучувајќи дискуси и морски риби. Лиснатата D-ALLIO PLUS ги нудат придобивките од долго познатата вредна супстанција – лукот (Allium sativum). Овој природен додаток го зајакнува телото на рибата и го олеснува варењето. Високата хранлива вредност, оптимално избалансираниот сет на витамини и елементи во трагови и природните својства на лукот го прават D-ALLIO PLUS и незаменлив раствор за хранење за време на медицински третмани, периоди на закрепнување и аклиматизација на рибата во новата средина и нејзините услови.