Flexi Xtreme S/5m – трака

1130 ден

Флекси поводник во црна-портокалова боја, трака со должина 5 метри, за миленици до 20кг

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Flexi Xtreme S/5m – трака”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.