Forma adult medium 12kg – Храна за куче

1950 ден

Сува храна за возрасни кучиња.

Состав: Пилешко месо како примарен извор на протеини од животинско потекло, рибино масло како природен извор на масни киселини Омега 3, значајни за кардиоваскуларен систем, здрава кожа и сјајни влакна, присуство на билки кои се важен антиоксиданс и глукозамин кој е важен за зглобни р’скавици. Со фруктулоигосахариди и циколија кои имаат пробиотско дејство. Богато е со витамин Ц и Е

Аналитички состав: 25% протеин, 16% масти, 21% пилешко месо и 15% ориз.

Пакување од 12 килограми.