Forma mini adult 6.5kg – Храна за куче

1000 ден

Сува храна за возрасни кучиња од мали раси.

Состав: Јагнешко месо како единствен извор на протеини од животинско потекло, рибино масло како извор на масна киселина Омега 3, значаен за кардиоваскуларен систем, здрава кожа и сјајно влакно, присуство на билки кои се важен антиоксиданс и глукозамин кој е важен за зглобни р’скавици. Со фруктулоигосахариди и циколија кои имаат пробиотско дејство. Богато е со витамин Ц и Е

Аналитички состав: 25% протеини, 14% масти, 13% јагнешко месо и 20% ориз.

Пакување од 2 килограми.