Forma mini puppy 2kg – Храна за куче

560 ден

Сува храна за кучиња до 1 годишна возраст.

Состав: Пилешко месо како примарен извор на протеини од животинско потекло, рибино масло како природен извор на ДХА значајна за развој на мозокот и видот, присуство на билки кои се важен антиоксиданс и глукозамин кој е важен за зглобни р’скавици. Со фруктулоигосахариди и циколија кои имаат пробиотско дејство. Богато е со витамин Ц и Е

Аналитички состав: 30% протеин, 20% масти, 20% пилешко месо и 16% ориз.

Пакување од 2 килограми.