Goldfish Colour Pellet храна за риби 1000ml/360g – Tropical

660 ден

Голдфиш Колор Пелети е храна во форма на ситни гранули наменета за секојдневно хранење на сите видови на Златни рипки како и на Кои риби. Природни каротеноиди меѓу кои и астаксантин. ја интензивираат бојата, особено портокалова, црвена и жолта. Присуство на бета глукан и витамин Ц го зајакнуваат имунтитетот на рибите.

Пакување 1000мл/360гр.

SKU: 60476 Категории ,

GOLDFISH COLOR PELLET Гранули за подобрување на бојата за златна рипка.

GOLDFISH COLOR PELLET е храна за подобрување на бојата во форма на ситни лебдечки гранули, наменети за секојдневно хранење на сите видови златни рипки и млади коии, чувани и во аквариуми и во фонтани. Извонредно богата формула на златна рипка БОЈА ПЕЛЕТ е развиена за да одговара на софистицираните диететски потреби на ципринидите, обезбедувајќи нивен правилен раст, развој и одлична состојба. Природните каротеноиди, вклучувајќи го и лесно асимилливиот астаксантин, ја интензивираат бојата, особено црвената, портокаловата и жолтата боја. Имунолошкиот систем е зајакнат со стабилизиран витамин Ц и бета-глукан – природен имунолошки стимулатор добиен од квасец.