GrandMix Cavie – Padovan

130 ден

Храна за морско прасе, со овошје и зеленчук и додадени витамини, особено витамин Ц. Витамин Ц е важен за морските прасиња.

Пакување од 850 грама.

SKU: 0190 Категории ,