Green Algae Wafers храна за риби 100ml/45gr – Tropical

220 ден

Храна за риби на растителна база збогатена со спирулина, наменета за секојдневно хранење. Исто така може да служи и како додаток во исхрана на риби кои што се хранат на дното, како и на слатководни и морски ракчиња. Храната не се распаѓа во вода дури и кога лежи на дното подолг временски период.

Пакување од 100мл/45гр.

SKU: 66423 Категории ,

GREEN ALGAE WAFERS vegetable, таблетки со спирулина за оние што јадат алги. Растителна храна во форма на таблетки со спирулина, наменета за секојдневно хранење на рибите со голема диетална побарувачка за растителен материјал и алги како Sturisoma aureum, Pterygoplichthys pardalis, Panaque maccus итн.

Покрај тоа, служи како совршен додаток во исхраната за сештојади дно кои ги хранат рибите, слатководните и морски ракови. Таблетите не се распаѓаат во вода (ја задржуваат текстурата и не се распаѓаат кога се натопуваат), што го олеснува хранењето на раковите.

Тааблетките не се распаѓаат и не ја загадуваат водата, дури и кога лежат на дното долго време.