Guppy храна за риби 100ml/20g – Tropical

170 ден

Храната е наменета за секојдневно хранење на рибите моли, гупи, платика и други живородни риби. Збогатена е со морска сол која пизитивно влијае на нивото на електролити а е директно поврзано со мрестењето. Спирулина и влакна обезбедуваат правилно функционирање на дигестивниот систем, додека пак високо ниво на протеини во комбинација со витамини обезбедува постојан раст и одлична здравствена состојба.

Пакување од 100мл/20кг.

SKU: 77053 Категории ,

GUPPY е храна со повеќе состојки во форма на снегулки, наменета за секојдневно хранење на гупи и други живи риби. Храната е збогатена со морска сол, што позитивно влијае на нивото на електролити и осмотскиот притисок, што пак директно влијае на бременоста, мрестењето и стапката на преживување на младенчињата, паровите на мрестење, особено женките. Спирулината и влакната се мешавина од состојки од растително потекло кои не се варат – обезбедуваат правилно функционирање на дигестивниот тракт. Високата содржина на протеини во комбинација со оптимално избалансирани витамини и елементи во трагови обезбедува стабилен раст, одлично здравје и состојба.