HEALTHOSAN средство за риби во аквариум – Tropical

185 ден Original price was: 185 ден.167 денCurrent price is: 167 ден.
-10%

HEALTHOSAN средство за здравјето на рибите.

Ефикасно ги штити рибите од опасните патогени како бактерии, протозои и габи. Ја забрзува регенерацијата на оштетениот епидермис и искршените перки.

HEALTHOSAN средство за здравјето на рибите.

Средство за подготовка на аквариум со широк спектар на примени. Ефикасно ги штити рибите од опасните патогени како бактерии, протозои и габи. Ја забрзува регенерацијата на оштетениот епидермис и искршените перки. Ефикасно ги штити јајцата и пржете на деликатни видови риби. Светлината придонесува за распаѓање на активната супстанција, па затоа треба да се исклучи за време на третманот. Препаратот може да ги оштети деликатните водни растенија.

Дозирање: Во заеднички резервоари – 10 ml/100 литри вода Бања во посебен резервоар без подлога: долгорочно капење (6-14 дена) 10 ml/50 л вода, краткотрајно капење (2-12 часа) – 10 ml. / 10 литри вода.

185 ден Original price was: 185 ден.167 денCurrent price is: 167 ден.