HempBed – Padovan

390 ден

Пилевина за глодари, која има поголема способност за апсорбирање на течности, а со тоа и на амонијак и на тој начин го спречување ширењето на непријатна миризба.

Пакување од 3kg/30L.

SKU: 0529 Категории ,
390 ден