Храна за големи папагали 800gr – OLA

140 ден

Комплетна храна за големи папагали. Избалансирана мешавина од неколку врсти на семе како што се: Сончогчед. пченка. пченица. кикирики и дриго.
На лагер мало пакување од 0,800г.