Храна за средни папагали 800gr – OLA

120 ден

Комплетна храна за папагали со среден раст како што се Нимфа, Розенколис, Розела и други.
Мешавина од просо, сончоглед и витамини!
На лагер… Мало пакување од 0.800г и 25кг вреќи за рефусирање.