Ichtio Vit храна за риби 1kg – Tropical

1220 ден

ICHTIO-VIT е универзална и комплетно избалансирана храна за сите видови на аквариумски риби. Се произведува од состојки од растително и животинско потекло. Богата е со витамин Ц, кој го зајакнува имунолошкиот систем кај рибите и го забрзува заздравувањето на раните.

Пакување од 1кг.

SKU: 74409 Категории ,

ICHTIO-VIT е универзална храна лисната, која се покажува корисна за повеќе видови. Може да се користи за секојдневно хранење на најпопуларните сештојади риби.

Се произведува од внимателно одбрани состојки од растително и животинско потекло. Поради балансираниот сет на витамини и елементи во трагови, обезбедува правилен раст и развој на рибата, доколку се користи редовно. Друга состојка поважна е стабилизираниот витамин Ц, кој го подобрува имунолошкиот систем на рибата и го забрзува зараснувањето на раните и гребаниците.