Junior Coniglietti храна за зајачиња – Padovan

120 ден

Комплетна храна за зајак, која е составена од сите потребни суплименти за добар и здрав развој на млади џуџести зајаци. Се препорачува давање на ова храна во првите 4-5 месеци.

Пакување од 850 грама.

SKU: 0386 Категории ,