Кафез за птици со сталак – 59х36х60/70cm – MPS

3700 ден

Кафез за папагали во бела боја со сив сталак. Во кафезот има хранилка, поилка, три стапчиња, лулашка и сталак.

Димензија cm59х36х60/70h

SKU: 10310013 Категории ,