Канистер – CF-1200 – Atman

5500 ден

Надворешен филтер за аквариуми до 250-300 литри. Проток на вода 1560 литри на час. Моќност 35 вати. Димензии 50х26х26цм. Три прегради т.е. комори за филтер материјал. Со него оди био-сунгер и филтер-вата (Филц). Тивок и практичен. Лесен за одржување.