Krispys Cheese Грицки за куче со вкус на сирење 0363 Padovan (400gr)

180 ден

Вкусни и хранливи бисквити во форма на коски, со вкус на сирење кои што треба да се даваат помеѓу оброци или пак како награда, но не како замена за оброк.

Пакување од 400 грама.

SKU: 0363 Категории ,