Krispys Meat – Padovan

135 ден

Вкусни и хранливи бисквити во форма на коски, со вкус на месо кои што треба да се даваат помеѓу оброци или пак како награда, но не како замена за оброк.

Пакување од 400 грама.

SKU: 0364 Категории ,