LoryFood – Padovan

850 ден

Комплетна растворилива храна богата со различни шеќери, полен 14%, овошје 10%, млеко и млечни производи, житарици, екстракт од протеин и пекарски производи за птица Лори.

Пакување од 900 грама.

SKU: 0579 Категории ,
850 ден