Marine Power Garlic Formula Granules храна за морски риби 250ml/150g – Tropical

460 ден

Храна во форма на гранули богати со лук (30%) наменета за морски риби – омнивори. Лукот е значаен затоа што го подобрува имунитетот на рибите. Се препорачува давање на оваа храна за време на медицински третман или во период на аклиматизација.

Пакување од 250мл.

ХРАНА СО ЛУК ЗА МОРСКА РИБА

• храна во форма на гранули кои тонат со висока содржина на лук (30%)
• за секојдневно или дополнително хранење на сештојади морски риби
• лукот го олеснува варењето и го подобрува природниот имунитет на рибата
• незаменлив за време на медицински третман, реконвалесценција, карантин и периоди на аклиматизација
• ниската содржина на фосфор го ограничува ризикот од нерамнотежа во резервоарот што произлегува од хранењето на рибите