Marine Power Krill Formula Granules храна за морски риби 250ml/150g – Tropical

650 ден

Храна во форма на гранули со Антарктички рак наменета за морски риби – омнивори. Антарктички рак е извор на протеини богати со есенцијални аминокиселини и незаситени масни киселини, особено и Омега-3 кои го подобруваат растот на рибите и целокупната здравствена состојба. Исто така богата е со каротеноиди кои ја интензивираат бојата на рибите.

Пакување од 250мл.

ХРАНА СО КРИЛ ЗА МОРСКА РИБА

• храна во форма на гранули кои тонат со висока содржина на антарктички крил (40%)
• за секојдневно хранење на сештојади морски риби
• Антарктичкиот крил е извор на протеини богати со есенцијални амино киселини и незаситени масни киселини, вклучително и Омега-3, кои го подобруваат растот и целокупната состојба на рибата
• поради високата содржина на каротеноиди, вклучително и астаксантин, храната брзо ја интензивира бојата на рибата
• со нетрпение прифатени дури и од диви фатени риби
• ниската содржина на фосфор го ограничува ризикот од нерамнотежа во резервоарот што произлегува од хранењето на рибите