Машинка – 1108620 – DAM

4300 ден

Машинка – 1108620 – Дам – Quick VSi 300 FD – Компјутерски балансиран механизам. 6 лагери. Капацитет на конец 0,25мм /195 метра. Тежина 233 грама.