Машинка – 1119970 – DAM

6300 ден

Машинка – 1119970 – Дам – DAM QUICK – SLS DLX 970 FD – Компјутерски балансиран механизам. 8 лагери. Ултра спор осцилирачки систем. Алуминиумска шпулна со капацитет на конец од 400 метри – 0,35мм конец.