Машинка – 1122570 – DAM

6150 ден

DAM Quick SLS 570 FD Frontdrag Carp and Feederreel

Машинка – 1122570 – Дам – 5 Лагери (4+1). Алуминиумска шпулна со капацитет од 0,35мм/400м. Компјутерски балансиран механизам со регулација од предната страна. Тежина 680 грама.