Машинка – 1138520 – DAM

1850 ден

DAM Quick Shadow FD Reel

Компјутерски балансиран анти-вибрирачки механизам. Телото и роторот се изработени од АБС Графитен материјал. Број на лагери 5. Регулација од предната страна. Алуминиумска шпулна + резервна со капацитет на конец од 0,20мм-100 метри. Тежина 244 грама.