Машинка – 1140 140 – ХПН 140 РД – DAM

1200 ден

1. Карбонcka ролна
2. Лагер – 1
3. Графитна шпулна
4. Резервна шпулна
5. Тафлонски ролер
6. Можност да се користи за лева и десна рака.
7. Шифра на артиклот 1140 140 РД