Машинка – 1143 120 – HPN 120 FD – DAM

1000 ден

1. Карбонcka ролна
2. Лагер – 1
3. Графитна шпулна
4. Резервна шпулна
5. Тафлонски ролер
6. Можност да се користи за лева и десна рака.