Машинка – 1352970 – DAM

8600 ден

DAM QUICK SLS DLX 970 FS 1352970

Изработена од квалитетен АБС Графитен материјал. Компјутерски балансиран анти-вибрирачки механизам. Регулација од предна и задна страна. Капацитет на конец 0,35мм/400м. Тежина 772 грама.