Машинка – Camaro 640 RD- 1168 640 – DAM

2000 ден

1. 5+1 лагери
2. Додатен (Анти-риверс) лагер
3. Метална шпулна
4. Регулирање од задна страна
5. Високо квалитетен АБС Графитен материјал и механизам
6.Шифра на артиклот – 1168 640