Машинка – Камаро 650 ФД – 1167 650 – DAM

2100 ден

1. 5+1 лагери
2. Додатен (Анти-риверс) лагер
3. Метална шпулна
4. Регулирање од предна страна
5. Високо квалитетен АБС Графитен материјал и механизам
6.Шифра на артиклот – 1167 650