Машинка за риболов SANDO 1500 492SA1500 – MILO

2750 ден

ЛАГЕРИ  5+1

ШПУЛНИ     1    АЛУМИНИУМСКА + 1 ГРАФИТНА

5,2 : 1

0.18/155m

0.20/100m

0.23/75m