Munchy Chews Flat Stripe – Padovan

10 ден

Пресувани соленки од кравја кожа, кои исто така се користат за одржување на дентална хигиена на забите за кучиња.

Пакување од 100 комади со вкупна тежина од 900 грама.

SKU: 0265 Категории ,